Gastro Experience

Το νέο All day Restaurant Bar του Παλαιού Φαλήρου, που προσφέρει μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Ο λόγος για το Upon, το ολοκαίνουργιο all day μπιστρό, πίσω από το οποίο κρύβεται ο μεγάλος νικητής του S.Pellegrino Young Chef Academy Regional Competition (South-East Europe & Mediterranean), που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ, ο 27χρονος σεφ και restaurateur, Γρηγόρης Κίκης.

Ο νικητής του διαγωνισμού, που αναδεικνύει τα νέα μαγειρικά ταλέντα διεθνώς, δημιούργησε παρέα με κάποιους αγαπημένους του παιδικούς φίλους, ένα πολύ δυνατό All day Restaurant Bar, με comfort menu, φρέσκες πρώτες ύλες και με τη λογική του less waste, την οποία έχουμε δει τώρα τελευταία να κάνει την εμφάνιση της και στη χώρα μας.